وی با اشاره به بازرسیهای بهداشت و محیط در بازار شهرستان و بازرسیهای مشترک با اداره صمت تصریح کرد: بازدیدها به ویژه در خصوص استفاده از ماسک و رعایت بهداشت فردی به صورت مستمر و جدی پیگیری میشود.
مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان نور با اشاره به اماکن ۱۴ گانه بهداشت و محیط و ۱۲ گانه بهداشت حرفه ای در اماکن حساس افزود: کارکنان شبکه بهداشت و درمان در اماکن حساس مانند پایانهها، نانواییها، داروخانهها، فروشگاههای زنجیرهای و … بازدیدهای مستمر دارند.
این مسئول خاطرنشان کرد: در هفته گذشته از بازدید بهداشت و محیط و بازدیدهای مشترک با اداره صمت در بازار شهرستان نور به علت رعایت نکردن پروتکلهای بهداشتی ۴۰ اخطاریه صادر و ۷ پلمپ انجام شد.
حسینی با اشاره به طرح شهید سلیمانی در شهرستان نور یادآورشد: تیمهای مختلف در خانههای بهداشت و سطح مراکز مستقر هستند و در غربالگری، ضدعفونی هدفمند ، قرنطینه بیماران با ما همکاری خوبی دارند
وی اظهار کرد: وضعیت بیماران با رعایت پروتکلهای بهداشتی و کاهش مسافران بهبود یافته و شهرستان نور در رنگبندی از نارنجی به زرد رسیده اما این دلیل بر رفع خطر و عادی انگاری در بین مردم نیست.
مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان نور تصریح کرد: با توجه به شیوع ویروس کرونا جهش یافته انگلیسی، سرعت انتقال و مرگ ناشی از آن بسیار زیاد است و کمترین تماس در چند دقیقه فرد را مبتلا به بیماری میکند، این ویروس حتی در جوانان و کودکان هم که بیماری زمینهای ندارند احتمال مرگ بسیار بالاست همچنان که کودکان کشور ما نیز قربانی این ویروس جهش یافته شدند.
این مسئول اظهارکرد: انتظار ما از مردم این است که در بیرون از منزل از ۲ ماسک استفاده کنند و فاصله گذاری اجتماعی، دوری از تجمعات و دورهمیهای خانوادگی را جدی بگیرند.
حسینی با اشاره به عید امسال تأکیدکرد: برای حفظ جان خود و عزیزان از هر تجمع و دید و بازدید دوری کنیم که عادی انگاری و عدم رعایت پروتکلهای بهداشتی سبب میشود که دچار پیک چهارم و وضعیت خطرناک شویم.
وی در خصوص مادران باردار تأکید کرد: مادران باردار از طرف واحد سلامت خانواده غربالگری میشوند که باید از تجمعات و دورهمیها دوری کنند و با هر مورد خاص به پزشک مرکز مراجعه تا تحت اقدامات درمانی قرار بگیرند.
مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان نور تصریح کرد: غربالگری گروههای آسیب پذیر از الویت سیستم نظام بهداشتی است و افراد سالمند، دیابتی، دیالیزی، سرطانی، فشار خونی و … از گروههای آسیب پذیر هستند.
این مسئول تأ کیدکرد: مردم با مشاهده کوچکترین علائم باید به پزشک مراکز مراجعه کنند اما مشاهده میشود که افراد، بیماری خود را کتمان میکنند و در صورت حاد شدن بیماری به مراکز بهداشتی مراجعه میکنند که دستگاه تنفسی آنها دچار آسیب شدید میشود و بسیاری از مرگها به علت سهلانگاری و مراجعه دیرهنگام به پزشک است.
حسینی در خصوص بیماران کرونایی یادآورشد: بستری تعداد بیماران بانوان کرونایی در شهرستان نور در ماه گذشته بیشتر از آقایان بود که علت این ابتلا شرکت در دورهمیها، رفت و آمدهای خانوادگی و مراسمات مختلف است.
وی در پایان افزود: بیماران شاغل باید دوهفته قرنطینه را درمنازل بمانند و پس از آن دو هفته دیگر در منزل نیز از ماسک استفاده کنند زیرا امکان انتقال بیماری وجود دارد.